Ανταγωνιστικός στα μεγάλα ματς ο Ατρόμητος

Ανταγωνιστικός στα μεγάλα ματς ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Ανταγωνιστικός στα μεγάλα ματς ο Ατρόμητος

bet365

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη αντίδραση υποδέχτηκαν στο Περιστέρι την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε τον Ατρόμητο αντιμέτωπο με την ΑΕΚ. Ως αουτσάιντερ, αλλά χωρίς φόβο θα πάει στα παιχνίδια η ομάδα του Δέλλα.

Η κλήρωση του Κυπέλλου θα ήταν σίγουρα δύσκολη για τον Ατρόμητο, με δεδομένο πως οι υποψήφιοι αντίπαλοι ήταν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Στο Περιστέρι, λοιπόν, γνώριζαν πως όλοι ήθελαν να κληρωθούν μαζί τους και έτσι περίμεναν αυτή την κλήρωση χωρίς άγχος.

Σαφώς και υπάρχει... ανακούφιση με το γεγονός πως αποφεύχθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι ο Ατρόμητος παραμένει αουτσάιντερ και κόντρα στην Ένωση. Το κλίμα στην ομάδα είναι το ίδιο με αυτό που ήταν και πριν την κλήρωση και απλά όλοι περιμένουν τα παιχνίδια για να δείξουν ακόμα μια φορά πως οι Περιστεριώτες είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στους μεγάλους και πως είναι έτοιμοι για ακόμα μια υπέρβαση.

Αυτό που τονιζόταν μάλιστα, είναι πως ο Ατρόμητος συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα με κλειστές άμυνες και όχι με τις μεγάλες ομάδες και πάντα είναι ανταγωνιστικός με αυτές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα