Ανταγωνιστικός στα μεγάλα ματς ο Ατρόμητος

Ανταγωνιστικός στα μεγάλα ματς ο Ατρόμητος

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη αντίδραση υποδέχτηκαν στο Περιστέρι την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε τον Ατρόμητο αντιμέτωπο με την ΑΕΚ. Ως αουτσάιντερ, αλλά χωρίς φόβο θα πάει στα παιχνίδια η ομάδα του Δέλλα.

Ανταγωνιστικός στα μεγάλα ματς ο Ατρόμητος

Η κλήρωση του Κυπέλλου θα ήταν σίγουρα δύσκολη για τον Ατρόμητο, με δεδομένο πως οι υποψήφιοι αντίπαλοι ήταν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Στο Περιστέρι, λοιπόν, γνώριζαν πως όλοι ήθελαν να κληρωθούν μαζί τους και έτσι περίμεναν αυτή την κλήρωση χωρίς άγχος.

Σαφώς και υπάρχει... ανακούφιση με το γεγονός πως αποφεύχθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι ο Ατρόμητος παραμένει αουτσάιντερ και κόντρα στην Ένωση. Το κλίμα στην ομάδα είναι το ίδιο με αυτό που ήταν και πριν την κλήρωση και απλά όλοι περιμένουν τα παιχνίδια για να δείξουν ακόμα μια φορά πως οι Περιστεριώτες είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στους μεγάλους και πως είναι έτοιμοι για ακόμα μια υπέρβαση.

Αυτό που τονιζόταν μάλιστα, είναι πως ο Ατρόμητος συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα με κλειστές άμυνες και όχι με τις μεγάλες ομάδες και πάντα είναι ανταγωνιστικός με αυτές.

Best of internet