Μπήκε ο Ίγκορ

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε ο Ίγκορ

bet365

Στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης του Πανθρακικού συμμετείχε ο Ίγκορ και δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του Χατζηνικολάου για το ντέρμπι της Θράκης με την Ξάνθη.

Στο όνομα Ίγκορ ακούει ο σημαντικός... πονοκέφαλος για τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο τεχνικός του Πανθρακικού είδε τον Βραζιλιάνο φορ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το ντέρμπι της Θράκης με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια.

Βέβαια, αυτό θα φανεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για να ανακοινωθούν και οι ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής (21/2).

Αντίθετα, ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασής του και είναι εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Αλφρέδο Μεχία, που έχει συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Από τη μεριά του, ο Αντώνης Λαδάκης ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό, έκανε θεραπεία και είναι επίσης εκτός πλάνων του προπονητή του. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια 5 εναντίον 2, ενώ το τεχνικό τιμ έδωσε έμφαση στην τακτική και έγινε δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα