Καπνίδης: «Σκεφτόμαστε στον Άρη μόνο την αυριανή μέρα»

Καπνίδης: «Σκεφτόμαστε στον Άρη μόνο την αυριανή μέρα»

Gazzetta team
Καπνίδης: «Σκεφτόμαστε στον Άρη μόνο την αυριανή μέρα»

bet365

Ο επιθετικός του Άρη μίλησε για την διαφορά που υπάρχει με τον δεύτερο της βαθμολογίας και το απέδωσε στην δουλειά που έγινε στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Αντώνης Καπνίδης με δηλώσεις του αρχικά αναφέρθηκε για το πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία και τη διαφορά που έχει πάρει ο Άρης: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν υλοποιηθεί οι στόχοι που έχουμε θέσει φέτος. Έχουμε ένα σαφές προβάδισμα και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η πορεία στη συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη δική του παρουσία μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα: «Είμαι ικανοποιημένος ως έναν βαθμό αλλά ποτέ δεν επαναπαύομαι και θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για την ετοιμότητά του κι αν αισθάνεται έτοιμος να επιστρέψει στη βασική 11αδα:«Αυτό είναι απόφαση του προπονητή. Αυτός βλέπει τι γίνεται όλη την εβδομάδα και επιλέγει το καλύτερο δυνατό σχήμα σε κάθε αγώνα. Αισθάνομαι έτοιμος, έχω φτάσει στο 100% και όταν μου δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστώ, θα το κάνω».

Για το γεγονός ότι ο Άρης εμφανίζεται στα τελευταία παιχνίδια πιο επιθετικός, σκοράρει πιο εύκολα κι αν αυτό οφείλεται και στη βαθμολογική διαφορά που έχει απαλλάξει τους παίκτες από το άγχος: «Παίζει κι αυτό ρόλο αλλά αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι δουλέψαμε πάρα πολύ στο διάστημα που είχαμε ρεπό, τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά και της πρόσφατης διακοπής. Ανεβάσαμε πολύ τους ρυθμούς, δεν μείναμε πίσω αγωνιστικά γιατί υπήρχαν τα φιλικά και το αποτέλεσμα όλων αυτών φαίνεται στο γήπεδο, όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά και στη συνοχή που παρουσιάζει η ομάδα».

Για το αν σκέφτονται την επόμενη σεζόν: «Πρέπει να σκεφτόμαστε την αυριανή μέρα, τον κάθε αγώνα και μετά θα έρθει η επόμενη σεζόν. Όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή, θα σκεφτούμε και τι θα γίνει την επόμενη σεζόν».

Για τα όσα ακούγονται και γράφονται για τα εξωαγωνιστικά θέματα του Άρη: «Είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτά και δεν είναι και ο ρόλος μας αυτός. Η άποψή μου είναι ότι αν σκεφτόμαστε αυτά, χάνουμε τη συγκέντρωσή μας από το αγωνιστικό κομμάτι που πρέπει να απασχολεί κάθε ποδοσφαιριστή. Ακόμα παραπάνω όταν αγωνίζεσαι στον Άρη που πρέπει να προσπαθείς πολύ και να βελτιώνεσαι συνεχώς».

Για το πώς αισθάνεται όταν σκοράρει με τη φανέλα του Άρη: «Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η κατηγορία στην οποία σκοράρεις, τόσο μεγαλύτερη είναι και η χαρά. Και μόνο που φοράς αυτό το σήμα όμως, χαίρεσαι».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα