Επιστροφή και βασικός ο Ούκα

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή και βασικός ο Ούκα

bet365

Ο Ούγκο Ούκα είναι και πάλι στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου και αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική 11άδα της Καλλονής στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Στην αποστολή της Καλλονής βρίσκεται, έπειτα από αρκετό καιρό, και πάλι ο Ούγκο Ούκα. Ο Νιγηριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του για να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου και μάλιστα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Αυτό διότι δεν υπάρχει άλλη λύση στα στόπερ για... παρτενέρ του Αναστασιάδη, αφού είναι εκτός ο Βαλιός με θλάση. Εκτός κι αν ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης προβεί σε... αλχημείες! Από εκεί και πέρα, δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα του για τους 11 που θα παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι.

Πάντως, σε αυτό με τον Πανιώνιο είχε ξεκινήσει τον Δαύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Μίκιτς δεξιά στην άμυνα, τον Γκόλια αριστερά και τους Αναστασιάδη, Βαλιό (όπως προαναφέραμε, τη θέση του θα πάρει ο Ούκα) στα στόπερ.

Στα χαφ έπαιξαν οι Καλτσάς, Τσαμπούρης και μπροστά τους ήταν οι Μανούσος (δεξιά), Φαβάλι (δεκάρι), Ελλακόπουλος (αριστερά), με τον Μάρκοβιτς να είναι μόνος του στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα