Μοναδικό πρόβλημα οι τιμωρημένοι

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Μοναδικό πρόβλημα οι τιμωρημένοι

bet365

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ξάνθης, που την Κυριακή υποδέχεται τον Πανθρακικό στο ντέρμπι της Θράκης, όπου οι Ακρίτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, κλείνοντας την... παρένθεση με τον Αστέρα Τρίπολης και την «λευκή» ισοπαλία. Πέρα από το θέμα γοήτρου, άλλωστε, με τα αποτελέσματα που των τελευταίων αγωνιστικών, δηλαδή τις απώλειες βαθμών των πρωτοπόρων, το διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό και το εύκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, έχουν... αναπτερωθεί οι όποιες ελπίδες για Ευρωπαϊκή έξοδο, ειδικά σε περίπτωση μη αδειοδότησης του Πανιωνίου.

Στο σημερινό πρόγραμμα, όλα κύλησαν καλά, αφού δεν υπήρχαν απρόοπτα και απουσίες. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λουτσέσκου δεν θα έχει προβλήματα, με εξαίρεση τους Μπαξεβανίδη και Σολτάνι που είναι τιμωρημένοι. Το σημερινό πρόγραμμα, είχε πολύ δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, με δουλειά στο pressing, το passing game και τα τελειώματα φάσεων.

Για το ντέρμπι της Θράκης με τον Πανθρακικό ετοιμάζεται η Ξάνθη. Σε απόδοση 1.48 προσφέρεται ο άσος στην Expekt.


Η τελευταία προπόνηση πριν από το «Θράκικο», είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί, όπου ο Λουτσέσκου θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές και επισημάνσεις, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα γίνει γνωστή και η αποστολή. Ακόμα δεν έχουν φανεί οι προθέσεις του Ρουμάνου τεχνικού, πάντως, αφού οι πολλές επιλογές που έχει και οι δοκιμές που έχει κάνει, δεν βοηθούν για συμπεράσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα