Λεοζίνιο: «Να πάμε βήμα-βήμα»

Λεοζίνιο: «Να πάμε βήμα-βήμα»

Απόστολος Παγώνης
Λεοζίνιο: «Να πάμε βήμα-βήμα»

bet365

Την τιμητική του είχε σήμερα ο Βραζιλιάνος άσος του Ηρακλή, Λεοζίνιο, καθώς παρέλαβε όχι ένα, αλλά και τα δύο βραβεία της 22ης αγωνιστικής. Για το καλύτερο γκολ, αλλά και αυτό του πολυτιμότερου παίκτη.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στη μπουτίκ της ομάδας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, την οποία είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν και αρκετοί φίλοι των «κυανόλευκων», οι οποίοι συνεχάρησαν τον Λεοζίνιο και τον παρότρυναν και για νέες επιτυχίες, αρχής γενομένης από τον αυριανό δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Λεοζίνιο με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που κέρδισα αυτά τα δύο βραβεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, όλον τον κόσμο και τους συμπαίκτες γιατί δίνουν το έναυσμα, για να κατακτάμε όλοι μαζί βραβεία».

Για το πόσες ανάλογες διακρίσεις θέλει και στο μέλλον πρόσθεσε: «Δουλεύω καθημερινά πάρα πολύ σκληρά, όπως και όλη η ομάδα. Δεν ήρθα εδώ για να πάρω βραβεία, ήρθα για να δουλέψω σκληρά, να πετύχω και αν έρθουν και τα βραβεία, καλώς».

Για το τι ένιωσε όταν σκόραρε στην Τούμπα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όταν βγαίνω έξω, αυτές τις ημέρες, εισπράττω την αγάπη από τον κόσμο του Ηρακλή. Άλλωστε η τελευταία επιτυχία μέσα στην Τούμπα ήταν πριν από 13 χρόνια με γκολ ενός άλλου Βραζιλιάνου, του Έντερσον Φοφόνκα».

Για το αυριανό (20/2) ματς με την ΑΕΚ υπογράμμισε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα, να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι με την ΑΕΚ. Είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζεται επεσήμανε πως: «Έχει να κάνει με την περίσταση και τις καταστάσεις που θα προκύψουν στο παιχνίδι. Το καλό μου πόδι είναι το αριστερό, αλλά βρέθηκα στη φάση με το δεξί και έκανα το τελείωμα».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να μπει στα πλέι-οφ είπε: «Βήμα προς βήμα θα δούμε. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Μετά την ΑΕΚ έχουμε τον Ατρόμητο και μετά τον Ολυμπιακό».

Τέλος στέλνοντας το μήνυμά του είπε: «Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στηρίζει, τους συμπαίκτες μου στον Ηρακλή που από την πρώτη μέρα με αγκάλιασαν. Με έκαναν να νιώσω μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους που με ψήφισαν για να πάρω αυτά τα δύο βραβεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα