Αμπντούν για 11άδα

Αμπντούν για 11άδα

Νίκος Τσιώκος
Αμπντούν για 11άδα

bet365

Ο Τζαμέλ Αμπντούν μπήκε εκ νέου σε ρυθμούς προπονήσεων και είναι πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Πανιώνιο. Ατομικό για Μπατιόν, Κόλα, Βεργώνη, Μπαλάφα, Νάστο.

Στις προπονήσεις της Βέροιας επανήλθε από την Πέμπτη (18/2) ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός είναι και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της «βασίλισσας του Βορρά», αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, και θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Μάλιστα, είναι πιθανό να πάρει και θέση στο αρχικό σχήμα, κάτι που θα φανεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Ο 30χρονος εξτρέμ είχε επιστρέψει από τραυματισμό στις αρχές του Ιανουαρίου, όμως ήρθε ένας ακόμα για να τον αφήσει εκτός δράσης για έναν ακόμα μήνα. Πλέον, είναι ετοιμοπόλεμος και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αρχική 11άδα τη Δευτέρα (22/2).

Καρέ απουσιών

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Αμπντούν είναι το μοναδικό ευχάριστο νέο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, αφού ο Λόπεζ έχει βγει off για ένα μήνα, όπως και οι Κόλα, Βεργώνης, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής (19/2).

Το ίδιο έπραξαν και οι Μπατιόν, Μπαλάφας, Νάστος, με τον πρώτο να έχει πρόβλημα στο γόνατο και να προφυλάσσεται και τον δεύτερο να λαμβάνει μέρος σε κάποιες ασκήσεις, αλλά να μην μπορεί να ακουμπήσει ακόμα μπάλα.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Έτσι, η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (20/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα