Ηρακλής: Κάντο όπως με τον ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Κάντο όπως με τον ΠΑΟΚ

bet365

Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους λόγους που οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θέλουν όσο τίποτα άλλο να κερδίσουν την ΑΕΚ, που τους έχει πληγώσει τρεις φορές την φετινή χρονιά. Ποιους παίκτες επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος για την αυριανή (20/2) αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πέρασε, με τον Ηρακλή να είναι η ομάδα που κέρδισε μέσα στην Τούμπα. Αυτή την νίκη την περίμεναν οι φίλαθλοι του Γηραιού 13 ολόκληρα χρόνια και δεν το κρύβουν πως την ήθελα όσο τίποτα άλλο την φετινή χρονιά. Ανάλογα συναισθήματα υπάρχουν και για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές να υπόσχονται πως θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να κάνουν το 2Χ2.

Η απάντηση... στο γήπεδο

Στα αποδυτήρια του Ηρακλή υπάρχει έντονο πάθος και αποφασιστικότητα για την έκβαση της αυριανής (20/2) αναμέτρησης με την Ένωση. Οι παίκτες θεωρούν πως ήρθε η ώρα να αποδείξουν πως ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας όπως κάποιοι θέλουν να περάσουν προς τα έξω με αφορμή τα προηγούμενα παιχνίδια. Γίνεται λόγος για πληγωμένο εγωισμός που κλονίστηκε ιδιαίτερα μετά τις τρεις ήττες. Αυτό που επίσης τονίζουν είναι πως επιθυμούν να αντιδράσουν, να… απαντήσουν και κυρίως να πανηγυρίσουν.

Πανέτοιμος ο Ηρακλής

Με μια προπόνηση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με τον Νίκο Παπαδόπουλο, να βλέπει με ευχαρίστηση τις επιλογές του να αυξάνονται σημαντικά, καθώς εκτός από κάποιους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τραυματισμούς (Ρομάνο, Περόνε), προστέθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ζορζ Μοντέιρο, ο οποίος εξέτισε την ποινή 3 αγωνιστικών που είχε από την Κύπρο.

Η αποστολή με ΑΕΚ

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες, που είναι οι εξής: Περνίς, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Ζαμπάζης, Τσιλιανίδης, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Ρομάνο, Λουκίνας, Περόνε, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα