Μοναδικό πρόβλημα ο Σουμπίνιο στον Ατρόμητο

Μοναδικό πρόβλημα ο Σουμπίνιο στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Μοναδικό πρόβλημα ο Σουμπίνιο στον Ατρόμητο

bet365

Ένα και μοναδικό πρόβλημα έχει ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει Ολυμπιακού, με τον Σουμπίνιο να προπονείται ατομικά και την Παρασκευή.

Με όλα τα όπλα στη διάθεση του ετοιμάζεται να πάει στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος, με μοναδική εξαίρεση τον Σουμπίνιο που ως γνωστόν θα χάσει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά και του τιμωρημένου Κεϊτά. Ο Βραζιλιάνος όπως αναμενόταν, προπονήθηκε ατομικά και την Παρασκευή και δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι οι Ουσέρο και Κιβρακίδης που εξέτισαν, αλλά και ο Πίτου Γκαρσία που πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τον προηγούμενο καιρό. Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό, με τον Τραϊανό Δέλλα μετά την τελευταία προπόνηση να ανακοινώνει και την αποστολή που θα πάρει μαζί του στο Φάληρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα