Απαγορευτικό Κοντονή στον κόσμο της ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Απαγορευτικό Κοντονή στον κόσμο της ΑΕΚ

bet365

Χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ το Σάββατο (20/2) στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή μετά την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας ποδοσφαίρου Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑΣ, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (20-02-2016) και ώρα 19.30, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα