Θα δουν ξανά Ριμπερί μετά από 11 μήνες!

Θα δουν ξανά Ριμπερί μετά από 11 μήνες!

Κώστας Ζάλιαρης
Θα δουν ξανά Ριμπερί μετά από 11 μήνες!

bet365

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Φρανκ Ριμπερί στην «Allianz Arena», με τον Γάλλο ν'αγωνίζεται ξανά μπροστά στο κοινό της ομάδας του έπειτα από 11 μήνες!

Το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ντάρμσταντ, το μεσημέρι του Σαββάτου, θα σημάνει την... ολική επαναφορά του Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος προπονείται πλέον δίχως κανένα πρόβλημα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να του δώσει την ευκαιρία να ξαναμπεί και σε απόλυτα αγωνιστικούς ρυθμούς.

Έχοντας μπει στην αποστολή της Μπάγερν Μονάχου στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Άουγκσμπουργκ, δίχως όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Ριμπερί αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» κόντρα στην Ντάρμσταντ, για την 22η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο λόγος που δεν έχει παίξει καθόλου εντός έδρας εδώ και 11 μήνες, είναι διότι τελευταία φορά εμφανίστηκε μπροστά στους οπαδούς των Βαυαρών στις 11/3/2015, από τον Αύγουστο μέχρι και τον Δεκέμβρη απουσίασε με πρόβλημα τραυματισμού και πρόλαβε να παίξει δύο εκτός έδρας ματς (με Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ) προτού τραυματιστεί ξανά...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα