To come back του Ράμος στην 11άδα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
To come back του Ράμος στην 11άδα (pic)

bet365

Ο Ράμος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Πλατανιά για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ποιές οι προθέσεις του Γιώργου Παράσχου για την 11άδα.
Ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται σε μόλις μία αλλαγή στην 11άδα συγκριτικά με το ματς με τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Ως εκ τούτου, η 11άδα του Πλατανιά για το ματς με τους Αγρινιώτες την Κυριακή θα είναι λογικά με: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλο, Μενδρινό, Γουνδουλάκη και Ράμος.
Δηλαδή Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ με τον Κουλιμπαλί να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Βάντερσον το αριστερό και με τους Σελίν και Μπανανά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τα κεντρικά χαφ οι Μουνάφο και Γκνιάτιτς και μπροστά τους δεξιά ο Αποστολόπουλος, αριστερά ο Μενδρινός και επιτελικός ο Γουνδουλάκης. Μοναδικός προωθημένος ο Ράμος αντί του Ανγκούλο. Γι' αυτό το ματς τιμωρημένος είναι ο Στανισάβλιεβιτς. Δείτε στην Gallery την πιθανή ενδεκάδα των Χανιωτών:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα