Δείπνο... συσπείρωσης στην Κέρκυρα! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Δείπνο... συσπείρωσης στην Κέρκυρα! (pics)

bet365

Λίγες στιγμές χαλάρωσης στην Κέρκυρα, με διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές να δειπνίζουν σε μαγαζί του νησιού.

Η Κέρκυρα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (στο -2 από την ΑΕΛ), με την συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League να είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική. Αυτό το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα του Ιονίου και γι' αυτό το λόγο την Πέμπτη η διοίκηση παρέθεσε δείπνο σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Εκεί λοιπόν, έδωσαν τον παρόν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και η διοίκηση των «Φαιάκων», με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ζαρκάδα να έχει και μια σύντομη ομιλία. «Είμαστε μια οικογένεια, συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα μας για την κορυφή», ήταν τα λόγια του προέδρου της Κέρκυρας σε ένα δείπνο όπου υπήρξε πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία πως η ομάδα σύντομα θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φυσικά, από τις συζητήσεις δεν έλλειψε και το θέμα που... πονάει την Κέρκυρα από το καλοκαίρι, ο υποβιβασμός της στα χαρτιά, με άπαντες να φαίνονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν την ομάδα εκεί που έμεινε στα γήπεδα την περσινή σεζόν, στη Σούπερ Λίγκα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα