Χαρίσης: «Εμείς φταίμε για την εικόνα της ομάδας»

Χαρίσης: «Εμείς φταίμε για την εικόνα της ομάδας»

Χαρίσης: «Εμείς φταίμε για την εικόνα της ομάδας»

Ο Χάρης Χάρισης με δηλώσεις του προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους των κακών εμφανίσεων του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκός υποστηρίζοντας πως όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα πάρει και την νίκη.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά μίλησε για το κλίμα στην ομάδα λέγοντας τα εξής: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στη δυσκολότερη στιγμή του πρωταθλήματος. Το θέμα δεν είναι να πούμε πως θα αλλάξουμε την κατάσταση. Το θέμα είναι να τα βρούμε πρώτα με τους εαυτούς μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν του αρμόζουν τέτοιες καταστάσεις.

Για το τι χρειάζεται για να αλλάξει η κατάσταση: «Υπάρχει πολύ ταλέντο καλό υλικό και αν πρώτα εμείς οι παίκτες βελτιωθούμε θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις ευθύνες: «Θεωρώ πως στην εικόνα της ομάδας, εμείς φταίμε κατά κύριο λόγο. Μετά όλοι οι υπόλοιποι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τι κάνουμε εμείς».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν ντέρμπι. Να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και είναι δυνατός στην έδρα του. Όποιος σκοράρει πρώτος πιστεύω θα κερδίσει».

 

Best of internet