Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών σε τρεις ΠΑΕ

Gazzetta team
Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών σε τρεις ΠΑΕ

bet365

Δεν πέρασαν την 3η φάση επιτήρησης οι Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος, οι οποίες κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών. Πανελευσινιακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός πληρούν τις απαιτήσεις.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ για 6 ομάδες, αλλά δυσάρεστα για 3. Συγκεκριμένα κανένα πρόβλημα αναφορικά με την 3η φάση της αδειοδότησης δεν αντιμετωπίζουν οι Πανελευσινιακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός, κάτι που δεν ισχύει για τους Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθο.

Και οι τρεις απειλούνται ακόμα και με αφαίρεση βαθμών, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να τους επιβληθούν πρόστιμα, καθώς λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, η αρμόδια επιτροπή έχει γίνει λίγο πιο ελαστική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα