«Η ΑΕΛ πληροί τις προϋποθέσεις»

«Η ΑΕΛ πληροί τις προϋποθέσεις»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
«Η ΑΕΛ πληροί τις προϋποθέσεις»

bet365

Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ αποφάνθηκε ότι ο φάκελος της Λάρισας πληροί τις προϋποθέσεις από την διαδικασία επιτήρησης.

Ακόμα ένα καλό νέο για την ΑΕΛ και τους φίλους της. Οπως γινόταν γνωστό την Πέμπτη το απόγευμα η Λάρισα πληροί τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης! Κάτι το οποίο ανακοίνωσε επίσημα και η ΑΕΛ αλλά και το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συζητήθηκε ο φάκελος που κατατέθηκε στις 25/1/16 και αποφάνθηκε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από τη διαδικασία επιτήρησης, καθώς ο φάκελος που κατατέθηκε ήταν πλήρης και η εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης θετική», ήταν η ενημέρωση του θεσσαλικού συλλόγου.

Λίγο αργότερα γινόταν γνωστό και από την ΕΠΟ.

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League. Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα