Να μπαίνουν και τα γκολ...

Να μπαίνουν και τα γκολ...

Να μπαίνουν και τα γκολ...

Ικανοποίηση στο Περιστέρι για τις τελευταίες εμφανίσεις και την κατάσταση της ομάδας, αλλά στέκονται και στο πως να τελειώνουν τις φάσεις. Τι έλεγαν για την αλλαγή της απόφασης στο «Καραϊσκάκης».

Γι΄ακόμα ένα ματς ο Ατρόμητος ήταν καλός. Σε ανοδική πορεία και με αυτοπεποίθηση αλλά οι τρεις βαθμοί δεν αποκτήθηκαν ούτε στην Λιβαδειά. Κι αυτό γιατί το πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων εμφανίστηκε και κόντρα στον Λεβαδειακό.

Προφανώς και στο Περιστέρι είναι ικανοποιήμενοι από την εικόνα της ομάδας (ο Στόιτσεφ ανεβαίνει, ο Μάτεϊ προσαρμόζεται) αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπουν και τα γκολ. Το είπε και ο Φυτανίδης στις δηλώσεις του, το καταλαβαίνει και η ομάδα. Πως πρέπει οι «κυανόλευκοι» να είναι πιο προσεκτικοί στην τελική τους επιλογή. Είτε είναι πάσα, είτε είναι τελείωμα.

Συνολικά πάντως ο Ατρόμητος είναι σε... καλά φεγγάρια. Η ομάδα έχει αλλάξει ψυχολογία και βγαίνει και στο γήπεδο και για την 23η αγωνιστική θα πάει στο «Καραϊσκάκης» για ν' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Σ' ένα ματς που άλλαξε η απόφαση κι εν τέλει θα υπάρχει κόσμος (Κυριακή 15:00). Απόφαση που δεν φαίνεται ν' αλλάζει κάτι στους «κυανόλευκους». Αλλωστε το κλίμα με κόσμο είναι πιο... ποδοσφαιρικό σε σχέση με άδειες κερκίδες.

Best of internet