Ξεχωριστή επίσκεψη στον Αστέρα (vid)

Ξεχωριστή επίσκεψη στον Αστέρα (vid)

Ξεχωριστή ήταν η προπόνηση της Πέμπτης (18/02) για τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Αστέρα, καθώς δέχθηκαν την επίσκεψη μικρών μαθητών!

Ξεχωριστή επίσκεψη στον Αστέρα (vid)
Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Μεγαλόπολης μαζί με τους δασκάλους τους, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Αστέρα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων και δράσεων μαθητών / μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους μαθητές υποδέχθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, ο προπονητής, Δημήτρης Τερεζόπουλος και ο τερματοφύλακας Γιώργος Μπαντής. Στην συνέχεια η ομάδα πρόσφερε πρωινό στους μικρούς της φίλους και έπειτα βγήκαν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν την προπόνηση.
 
Το προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής - ευκινησίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ντρίμπλα και πάσα, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής και τέλος εσωτερικό δίτερμα. Ατομική προπόνηση και θεραπεία έκαναν οι Φούντας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης και Ιγκλέσιας.

Εκπαιδευτική εκδρομή στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Best of internet