ΠΑΟΚ: Στα χέρια κορυφαίων ο Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Στα χέρια κορυφαίων ο Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Στα χέρια κορυφαίων ο Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται στη Βουλγαρία για το πρώτο μέρος της αποθεραπείας του, επιλέγοντας ένα από τα κορυφαία κέντρα αποκατάστασης.

Εχοντας εξασφαλίσει την σχετική άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να ταξιδέψει στη Σόφια, ο Μπερμπάτοφ επέλεξε να ξεκινήσει αποθεραπεία σ’ ένα από τα κορυφαία εξειδικευμένα αθλητιατρικά κέντρα αποκατάστασης, όχι μόνο της Βουλγαρίας, αλλά και της Ευρώπης.

Ο Βούλγαρος επιθετικός του «Δικεφάλου» θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στα γήπεδα, άλλη μια απόδειξη ότι στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ δεν ήρθε απλά για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα της καριέρας του, γι’ αυτό και προτίμησε να γίνει στο ιατρικό κέντρο «Sportsklinik Eurovita» της Τσάρσκογιε Σελό, το πρώτο μέρος της αποθεραπείας του.

Το συγκεκριμένο εξειδικευμένο νοσοκομείο γύρω από δραστική θεραπεία στην τραυματολογία, ορθοπεδική και αθλητιατρική πρόσφατα εντάχθηκε στο πρόγραμμα FIFA Medical Centres of Excellence στο οποίο συμμετέχουν ιατρικά κέντρα από 33 κλινικές σε όλο τον κόσμο.

Ο Δρ. Μπίσερ Μπότσεφ, που έχει εργαστεί και στην εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, έχει αναλάβει να επιβλέπει το πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά τη θλάση β’ βαθμού στο μηρό, που υπέστη ο Μπερμπάτοφ στον αγώνα με τον Ηρακλή. 

Best of internet