Μπαρόχα: «Ευχαριστημένος στην ΑΕΚ»

Μπαρόχα: «Ευχαριστημένος στην ΑΕΚ»

Για το παρόν και το μέλλον του στην ΑΕΚ αλλά και για το πώς ζουν οι οπαδοί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μίλησε ο Αλάιν Μπαρόχα.

Μπαρόχα: «Ευχαριστημένος στην ΑΕΚ»

Ο τερματοφύλακας της Ενωσης έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Βενεζουέλας «UnionRadio» και ξεκαθάρισε από την αρχή ότι είναι απολύτως ευχαριστημένος στην ομάδα και ελπίζει να παραμείνει σε αυτή. «Αρχικά η κουβέντα που κάναμε ήταν για δανεισμό ενός έτους και έπειτα για αγορά. Ας δούμε λοιπόν τι πιθανότητες υπάρχουν. Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που έχω να πω, είναι ότι είμαι χαρούμενος με την ομάδα», ήταν τα λόγια του Μπαρόχα, ο οποίος ρωτήθηκε και για το πώς ζουν το ποδόσφαιρο οι Ελληνες: «Εδώ οι φανατικοί βιώνουν το ποδόσφαιρο με έναν ξεχωριστό τρόπο. Είναι αλήθεια πολύ ωραίο να είσαι σε μία ομάδα με τέτοια δυναμική, επειδή σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αλλωστε προέρχομαι από από τη Βενεζουέλα, όπου και εκεί οι οπαδοί δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Από κεκτημένη ταχύτητα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν τον Ηρακλή. Σε απόδοση 1.90 στην Sportingbet η νίκη της Ενωσης.

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για την εθνική ομάδα της χώρας του και όσα γίνονται με το θέμα του προπονητή: «Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα το τοπίο. Οι παίκτες είμαστε ήρεμοι, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για την Εθνική».

Best of internet