Δέκα μέρες έξω ο Μπεν

Δημήτρης Τομαράς
Δέκα μέρες έξω ο Μπεν

bet365

Ο Μπεν έκανε ράμματα στο πόδι του και θα μείνει δέκα ημέρες εκτός δράσης για τον Λεβαδειακό. Επιπόλαιοι οι τραυματισμοί των Μάντζιου και Τριποτσέρη.

Ο άσος από τις Κομόρες χτύπησε το πόδι του στο ματς με τον Ατρόμητο. Το σκίσιμό του ήθελε ράμματα και θα μείνει εκτός για δέκα ημέρες. Ο Τριποτσέρης δέχθηκε μία κλωτσιά αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό. Το ίδιο και ο Μάντζιος, που είχε ένα σκίσιμο στο φρύδι. Ο έμπειρος φορ δεν έκανε καν ράμματα.

Την πρώτη νίκη του 2016 ψάχνει ο Λεβαδειακός που υποδέχεται την Καλλονή. Σε απόδοση 1.55 στην Sportingbet η νίκη των Βοιωτών.

Ο Λεβαδειακός πλέον στρέφει την προσοχή του στο επόμενό του παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Τριποτσέρης βέβαια θα είναι εκτός λόγω της κόκκινης κάρτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα