Κάτι σαν... Champions League!

Gazzetta team
Κάτι σαν... Champions League!

bet365

Αναμετρήσεις... φωτιά στο Europa League που δεν έχουν να ζηλέψουν» κάτι από τα μεγάλα ραντεβού του Champions League!

Ραντεβού... Champions League θυμίζουν οι σημερινές αναμετρήσεις στο Europa League! Στη Φλωρεντία, η Τότεναμ φιλοξενείται από τη Φιορεντίνα σε μάχη με το βλέμμα και στο… 2017, μιας οι δυο χώρες «παλεύουν» για την 4η θέση στο Champions League! Οι δυο ομάδες τα είπαν και πέρσι στον ίδιο γύρο και την πρόκριση, όπου την πρόκριση την πήραν οι Ιταλοί με νίκη (2-0) εντός και ισοπαλία (1-1). Το ρεκόρ των «Βιόλα» κόντρα σε αγγλικές ομάδες εντός είναι 4-1-0, με τον άσο να προσφέρεται από τη Sportingbet.gr στο 2.35, την ισοπαλία στο 3,40 και το διπλό στο 3.10. Η Φιορεντίνα μετρά 6 στα 9 Under σημείο που τιμάται στο 1.70! Οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις των Βιόλα με ομάδα από την Αγγλία είχαν 2-3 γκολ, σημείο που προσφέρεται στο 2.00

Ματσάρα στο Ζίγκναν Ιντούνα Παρκ, όπου η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Πόρτο. Πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωπες, με τους Γερμανούς να έχουν 3 στα 3 απέναντι σε Πορτογάλους. Στο 1.45 ο άσος της Μπορούσια, στο 4.33 η ισοπαλία και στο 7.50 το διπλό. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έβαλε φρένο στις πέντε διαδοχικές εντός έδρας νίκες που μετρούσε στη διοργάνωση. Τα πέντε από τα έξι τελευταία εντός συνοδεύτηκαν από Οver, όπως και τα έξι τελευταία της Πόρτο μακριά από το Ντραγκάο για το Europa League. Το σημείο αυτό τιμάται στο 1.75.

Βιγιαρεάλ – Νάπολι στο Μαδριγάλ και οι Ιταλοί πάνε με… φόρα, αφού στον όμιλο της διοργάνωσης είχαν μόνο νίκες! Oι Ισπανοί έχουν ρεκόρ 6-1-1 κόντρα στους Ιταλούς εντός, ενώ στα δυο τελευταία ραντεβού των δυο ομάδων η Νάπολι κέρδισε με το ίδιο σκορ, 2-0. Αν... τριτώσει, τότε το σημείο πληρώνει στο 15.00! Στο 2.35 είναι ο άσος της Βιγιαρεάλ, στο 3.25 η ισοπαλία και στο 3.20 το διπλό! Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία τους ματς στους ομίλους είχαν Over, σημείο στο 2.10. Παράλληλα, η Νάπολι έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα πέντε από τα έξι ματς της!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα