Ανακοίνωσε αποστολή ο Πογιέτ

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε αποστολή ο Πογιέτ

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή με τον Γκουστάβο Πογιέτ να μην υπολογίζει τους τιμωρημένους Αραβίδη και Γκάλο, αλλά και τον τραυματία Κορδέρο.

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή (20/2, 19:30) στο Καυτανζόγλειο. Ο Μιγκέλ Κορδέρο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Αραβίδης και Γκάλο καθώς και ο τραυματίας Κορδέρο.

Αναλυτικά οι 18 της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα