«Ματιές» Στραματσόνι σε Μορλέο

«Ματιές» Στραματσόνι σε Μορλέο

Gazzetta team
«Ματιές» Στραματσόνι σε Μορλέο

bet365

Την περίπτωση του Αρκιμέντε Μορλέο εξετάζει για το καλοκαίρι, ο Αντρέα Στραματσόνι για το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά έχουν ήδη αρχίσει στον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να κοιτάει ποδοσφαιριστές που θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τους «πράσινους». Μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ιταλός, σύμφωνα με την «Goal», είναι αυτή του Αρκιμέντε Μορλέο, της Μπολόνια.

Οι «πράσινοι», θέλουν να κλείσουν κάποιους ποδοσφαιριστές πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και ο 32χρονος αριστερός μπακ είναι ένας από αυτούς που αρέσουν. Μάλιστα, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Στραματσόνι, αλλά δεν παίζει μόνος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ιταλός τεχνικός εξετάζει κι άλλους ποδοσφαιριστές γι' αυτή τη θέση, ενώ έγινε και μια πρώτη προσέγγιση στον Μανουέλ Πασκουάλ της Φιορεντίνα, ο οποίος για την ώρα δεν φάνηκε θετικός σε μια μεταγραφή του στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα