Καψάσκης: «Βαθμός ψυχολογίας»

Gazzetta team
Καψάσκης: «Βαθμός ψυχολογίας»

bet365

Καλό αποτέλεσμα τόνισε πως είναι το 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο για τον Λεβαδειακό, ο Ματθαίος Καψάσκης.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Δεχτήκαμε μια κόκκινη κάρτα που δεν ξέρω αν ήταν. Δεχτήκαμε πολύ πίεση, αλλά σαν ομάδα προσπαθήσαμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι δικαιούμαστε τον βαθμό, είχαμε και μια φάση που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και μας άξιζε αυτός ο βαθμός. Καλός για την ψυχολογία μας και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Για τους έξαλλους πανηγυρισμούς μετά το τέλος: «Ήταν πολύ σημαντικό. Με 10 παίκτες τρέξαμε πάρα πολύ, δώσαμε όλοι τα πάντα και λογικό να πανηγυρίσουμε έτσι τον βαθμό».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ιντέγιε σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Αντερλεχτ με τον Ολυμπιακό.

Για τον Ατρόμητο: «Είναι μια καλή ομάδα ο Ατρόμητος. Δεχτήκαμε πολύ πίεση, αλλά πήγαμε πολύ καλά σαν ομάδα».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αν είχαμε βάλει και το γκολ με τον Μάντζιο, το ματς θα ήταν διαφορετικό. Πολύ καλός και ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα