Γκιρτζίκης: «Έκπτωτη η ΕΠΣ Κυκλάδων»

Γκιρτζίκης: «Έκπτωτη η ΕΠΣ Κυκλάδων»

Γκιρτζίκης: «Έκπτωτη η ΕΠΣ Κυκλάδων»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, χαρακτήρισε την ΕΠΣ Κυκλάδων έκπτωτη και μίλησε για όσα πρέπει να γίνουν ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση στις Κυκλάδες...

Αναλυτικά όσα είπε στο sportcyclades.gr:

«Ως πρόεδρος της ΕΠΟ οφείλω να δέχομαι στο γραφείο μου όποιον μου ζητήσει μία συνάντηση. Έτσι και χθες με επισκέφθηκαν ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης, μαζί με δύο συμβούλους, των οποίων τα ονόματα δε γνωρίζω –εσείς θα πρέπει να τους ξέρετε- (κ.κ. Φωτεινός και Παρίσης). Φυσικά από αυτή την συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο κ. Καφτηράνης, ο οποίος έχει πάντα σωστές απόψεις και αγαπά το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες», είπε ο κ. Γκιρτζίκης και συνέχισε αιφνιδιαστικά, αποκαλύπτοντας ότι, διεμήνυσε στην αντιπροσωπεία την ξεκάθαρη άποψη του σχετικά με την νομιμότητα του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων:«Είπα ξεκάθαρα ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει πάψει να αναγνωρίζεται από την ΕΠΟ από τις 17 Δεκεμβρίου, όπου βάσει καταστατικού θα έπρεπε να είχαν γίνει οι εκλογές, συνεπώς για εμάς δεν υπάρχει καμία διοίκηση».

Ο κ. Γκιρτζίκης σε αυτό το κομμάτι της συζήτησης, φάνηκε ότι γνώριζε καλά το θέμα και μάλιστα φάνηκε λίγο αυστηρός, όταν στη συνέχεια, τόνισε: «Αυτά τα πράγματα που γίνονται στην ΕΠΣ Κυκλάδων, δεν γίνονται πουθενά αλλού… Σε καμία ένωση της Ελλάδας. Με την λογική αυτή ούτε εγώ και η διοίκηση της ΕΠΟ θα πρέπει να κάνουμε εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο».

Στο ερώτημα τι θα γίνει από εδώ και στο εξής ο κ. πρόεδρος αναμένει την απόφαση της δικαιοσύνης:«Συζητήσαμε και κάποια άλλα θέματα. Ήμουν ξεκάθαρος… Θα περιμένουμε την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου… Εγώ δεν είμαι δικαστής, αλλά είναι ξεκάθαρο και άποψη μου ότι οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει από τον Δεκέμβριο. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση που συμβαίνει για πρώτη φορά. Πλέον το διαιτητικό δικαστήριο που αποτελείται από "αρεοπαγίτες δικαστές" και ανήκει στην ΕΠΟ θα αποφασίσει σύντομα».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το ερώτημα που απασχολεί αρκετές ομάδες. Δηλαδή τι θα γίνει με την απαραίτητη παράταση για την ανακοίνωση του πρωταθλητή μας και αν τελικά αυτός θα έχει την νομιμότητα να λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική: «Τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων ζήτησαν μία μικρή παράταση για την ανακοίνωση του πρωταθλητή. Είναι κάτι που ήδη το έχω θέσει ως θέμα στις αρμόδιες επιτροπές. Όσο αφορά τον πρωταθλητή των Κυκλάδων, δεν θα έχει πρόβλημα εφόσον γίνουν οι εκλογές και προκύψει νέα, νόμιμη διοίκηση. Σε διαφορετική περίπτωση εγώ δεν είμαι αυτός που θα μπω εμπόδιο σε κανέναν. Δεν γνωρίζω αν κάποιος θελήσει να εξετάσει το θέμα. Αν υπάρξει κάποια ένσταση ή οτιδήποτε άλλο, αυτοί που αποφασίζουν είναι τα πρωτοβάθμια όργανα των ΕΠΣ και στη συνέχεια τα δευτεροβάθμια της ΕΠΟ».

Best of internet