Ξαφνικό πρόβλημα με Σιόβα!

Δημήτρης Τομαράς
Ξαφνικό πρόβλημα με Σιόβα!

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Βέλγιο αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση. Μπορεί να επιστρατευθεί - εάν χρειαστεί - ο Μανουέλ Ντα Κόστα.

Ο έμπειρος στόπερ αντιμετώπισε πρόβλημα και - σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από το Βέλγιο - δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσει όλο το προπονητικό πρόγραμμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του στην εκτέλεση μίας άσκησης. Όπως όλα δείχνουν η κατάστασή του και ο βαθμός της ετοιμότητάς του θα επανεκτιμηθούν και την Πέμπτη (σ.σ. θα έχει ξεκαθαριστεί το αργότερο μέχρι το μεσημέρι οπότε και θα δοκιμάσει για να δει εάν είναι ΟΚ ενώ βέβαια μπορεί να δοκιμάσει και λίγο πριν το ματς).

Σε περίπτωση που ο Δημήτρης Σιόβας δεν καθίσταται εφικτό να ξεκινήσει βασικός (σ.σ. κάτι που είναι πιθανό) θα επιλεγεί η λύση του Μανουέλ Ντα Κόστα. Έτσι θα είναι το δίδυμο των στόπερ αυτό με Μποτία - Ντα Κόστα που θα αντιμετωπίσει τους μεσοεπιθετικούς της Άντερλεχτ στο πρώτο ματς των 2 ομάδων στο Βέλγιο. Ο Σιόβας πάντως γενικά έχει αποδειχθεί δυνατή προσωπικότητα ακόμα και στα δύσκολα και σε τραυματισμούς και ότι δύσκολα το βάζει κάτω. Αυτήν την στιγμή όμως είναι δεδομένα αμφίβολος.

* Ο Μάρκο Σίλβα την Τετάρτη είχε και τετ α τετ και με τον Αρτούρ Μαζουάκου (σ.σ. εκτός από τον Μπράουν Ιντέγιε).

** Με βάση τις τελευταίες δοκιμές της Τετάρτης πάντως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μίας ή δύο εκπλήξεων ως προς το βασικό σχήμα. Μία για κέντρο και μία για επίθεση.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα