Μάντζιος: «Σαν νίκη»

Μάντζιος: «Σαν νίκη»

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η ισοπαλία με τον Ατρόμητο είναι σαν νίκη για τον Λεβαδειακό, με δεδομένο ότι υπήρξε και ο τραυματισμός του Μπεν και δεν υπήρχαν περιθώρια γι' άλλη αλλαγή.

Μάντζιος: «Σαν νίκη»

Λόγο για ισορροπημένο παιχνίδι έκανε στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τόνισε ότι ήταν σαν νίκη για την ομάδα του, με δεδομένο ότι δεν υπήρχαν περιθώρια γι' άλλη αλλαγή, ύστερα από τον τραυματισμό του Μπεν.

«Ήταν σαν νίκη για την ομάδα μου. Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις, παιχνίδι τακτικής. Στο δεύτερο ημίχρονο από ένα στημένο, από το πουθενά, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Είχε ο Ατρόμητος την ευκαιρία με το δοκάρι στο 0-1, αλλά είχαμε και εμείς δύο ευκαιρίες μετά το 1-1 για να βάλουμε δεύτερο γκολ.

Μετά την αποβολή, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, παρότι μείναμε με παίκτη λιγότερο και παρότι είχαμε τραυματισμούς και δεν είχαμε δικαίωμα γι' άλλη αλλαγή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός», ανέφερε ο προπονητής του συλλόγου της Λιβαδειάς.

Best of internet