Εκτός τρεις στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Εκτός τρεις στον Πανθρακικό

bet365

Οι τραυματίες Ίγκορ, Τζάνης και ο άρρωστος Ρούσσος απείχαν από τη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού. Με κόσμο στα Πηγάδια.

Την προετοιμασία της για το τοπικό ντέρμπι της Θράκης με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια συνέχισε ο Πανθρακικός την Τετάρτη (17/2). Αυτό έγινε με μία προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων.

Από το πρόγραμμα έμειναν εκτός οι Ίγκορ, Τζάνης, Ρούσσος, με τον πρώτο να έχει πρόβλημα στον προσαγωγό, τον δεύτερο να ακολουθεί ατομικό και τον τελευταίο να εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από γρίπη.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο δίτερμα με την Κ20 γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Τέλος, ο σύλλογος της Κομοτηνής θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του στην Ξάνθη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τη λειτουργία κερκίδας στη Skoda Ξάνθη Arena, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (21/02-17:15) στο πλαίσιο 23ης αγωνιστικής της Super League 2015-16, για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων της ομάδας μας.

Βάσει της απόφασης που ελήφθη στη σύσκεψη των μέτρων τάξης του αγώνα Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός, η κερκίδα Δ του γηπέδου "Skoda Ξάνθη Arena" θα λειτουργήσει για τις ανάγκες των φιλάθλων του Πανθρακικού που θα θελήσουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα στη γειτονική πόλη.

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 20 ευρώ και οι φίλαθλοί μας μπορούν να τα προμηθευτούν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη (καθημερινές ώρες λειτουργίας 10:00-18:00 & Κυριακή 10:00-14:00), είτε από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα μετά τις 15:30, είτε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα viva.gr, μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.viva.gr/tickets/sports/skoda-xanthi-eisitiria-agwnwn/.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου αυτό πρόκειται να εκδοθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα