Τζόρνταν και... Λουτσέσκου

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Τζόρνταν και... Λουτσέσκου

bet365

Προπόνηση με... τούρτα είχε το μενού στην Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης μιας και ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας έκλεισε τα 47 του χρόνια!

ΟΚ. Δεν γεννήθηκε μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν την 17η Φεβρουαρίου. Προφανώς και άπαντες θ' ασχοληθούν μ' έναν από τους μεγαλύτερου αθλητές στον κόσμο αλλά στην Ξάνθη είχαν άλλα σημαντικά γενέθλια.

Αυτά του Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος έκλεισε τα 47 του χρόνια και το γιόρτασαν στο προπονητικό κέντρο με... τούρτα λίγο πριν ξεκινήσει η ανάλυση βίντεο. Μετά τις ευχές ξεκίνησε και η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.



Στο συγκεκριμένο ματς ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μπαξεβανίδη και Σολτάνι (λόγω καρτών) ενώ έγινε γνωστό πως ο Βασιλακάκης θα εκτίσει στο ματς με τον Πανιώνιο (26η αγωνιστική) μιας και συμπλήρωσε με τον Αστέρα.

Τέλος, η ΠΑΕ έκανε γνωστά τα μέρη που οι φίλοι της μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια της ομάδας (www.skodaxanthifc.gr) ενώ για τους φίλους του Πανθρακικού η τιμή του εισιτηρίου ειναι 20 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα