Διαμαρτυρία στην πτήση της Μπαρτσελόνα (vid)

Διαμαρτυρία στην πτήση της Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Διαμαρτυρία στην πτήση της Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Οπαδοί που ταξίδεψαν με την αποστολή για το Χιχόν, τραγούδησαν συνθήματα, απαιτώντας να τους επιτρέπεται η επαφή με τους παίκτες, την οποία έχει κόψει ο Λουίς Ενρίκε.

Επεισοδιακή ήταν η πτήση της Μπαρτσελόνα προς το Χιχόν για το εξ αναβολής ματς της La Liga. Το ταξίδι δεν είχε απρόοπτα αναφορικά με το αεροπλάνο, αλλά με ορισμένους από τους οπαδούς που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή. Οι 21 από τους 60 που βρίσκονταν στον αέρα, σηκώθηκαν κάποια στιγμή και τραγούδησαν συνθήματα κόντρα στη διοίκηση ακι τον προπονητή.

Αιτία γι' αυτή τη διαμαρτυρία είναι η απόφαση του Λουίς Ενρίκε να μην επιτρέπονται οι επαφές των παικτών με τους οπαδούς κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, κάτι που έχει ενοχλήσει τους δεύτερους, οι οποίοι εξήγησαν ότι δεν είναι πελάτες, αλλά το ίδιο το club.

Η διοίκηση από τη μεριά της για να κατευνάσει τα πνεύματα, υποσχέθηκε ότι θα δημιουργήσει μία «ημέρα του οπαδού»μ ώστε εκείνοι να μπορούν να συναντούν τα ινδάλματα τους σε κάποια προπόνηση, να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους και να παίρνουν αυτόγραφα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα