Μπήκαν Σάντσεθ και Εβανζελίστα!

Μπήκαν Σάντσεθ και Εβανζελίστα!

Νίκος Αθανασίου
Μπήκαν Σάντσεθ και Εβανζελίστα!

bet365

Ο Ισπανός στόπερ και ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης και τέθηκαν στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Δύο σημαντικά γρανάζια της «πράσινης» μηχανής έχει και πάλι στην διάθεση του ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο λόγος για τον Σέρχιο Σάντσεθ και τον Λούκας Εβανζελίστα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο στις αρχές του χρόνου, επέστρεψε πιο γρήγορα απ' ότι αναμενόταν στις προπονήσεις και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και μπήκε και εκείνος στην «φαρέτρα» του Ιταλού τεχνικού. Αμφότεροι, πάντως, δύσκολα θα είναι στην αποστολή ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Σάντσεθ που προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με τελειώματα και παιχνίδι. Μετά το 3-0 στα Γιάννινα προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι Στιλ, Νάνο, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Λουντ, Αμπέντ, Εσιέν, Κλωναρίδης, Βλαχοδήμος και Μπεργκ. Θέση διεκδικούν και οι Βιγιαφάνιες, Λαγός.

Μπουμάλ, Γιαννακόπουλος, Πέτριτς και Πράνιτς έκαναν θεραπεία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 3 το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα