Ατομικά σήμερα ο Ιγκλέσιας

Νίκος Τσιώκος
Ατομικά σήμερα ο Ιγκλέσιας

bet365

Στις προπονήσεις του Αστέρα έχει επιστρέψει ο Ιγκλέσιας, που στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό, όπως και οι Φούντας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας αποτελεί τον σημαντικό... πονοκέφαλο του Δημήτρη Τερεζόπουλου στον Αστέρα. Ο Αργεντινός επέστρεψε στις προπονήσεις τον Αρκάδων την Τρίτη (16/2) και στη σημερινή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετρώντας αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Το ίδιο έπραξαν και οι Φούντας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης, που είναι οι υπόλοιπες απουσίες για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Τρίπολης. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και κοιλιακών, ευλυγισίας και ισορροπία, πάσινγκ γκέιμ και παιχνίδι σε υποομάδες.

Έτσι, η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί την Πέμπτη (18/2) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (19/2), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα