Η Ίντερ, ο Λάμπρου και η... βιασύνη!

Η Ίντερ, ο Λάμπρου και η... βιασύνη!

Νίκος Αθανασίου
Η Ίντερ, ο Λάμπρου και η... βιασύνη!

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Ίντερ εξετάζει τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, πιστεύοντας πως είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Δίχως αμφιβολία ο Λάζαρος Λάμπρου αποτελεί ότι πιο ελπιδοφόρο διαθέτει αυτή την στιγμή στις ακαδημίες του ο Παναθηναϊκός. Ο νεαρός επιθετικός, μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων, όπως η Τζένοα και η Ίντερ που παρακολουθούν την εξέλιξη του μέσα από τις συμμετοχές του στην ομάδα Νέων του «τριφυλλιού» και τα κλιμάκια της Εθνικής.

Το συμβόλαιο του Λάμπρου με το «τριφύλλι» εκπνέει το καλοκαίρι και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν οδηγήσει πουθενά όλο αυτό το διάστημα, κυρίως εξαιτίας των απαιτήσεων της πλευράς του ποδοσφαιριστή.

Ο Λάμπρου θεωρεί πως είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό και αυτή την στιγμή δεν «καίγεται» να παραμείνει στο «τριφύλλι». Τουλάχιστον αυτό δείχνει ο τρόπος που διαχειρίζεται το μέλλον του στο Κορωπί. Βέβαια, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει παρά μόνο μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, για έναν ποδοσφαιριστή που φέτος δεν κάνει την διαφορά, δεν βγάζει μάτια στην ομάδα Νέων των «πρασίνων». Ένα μεγάλο ταλέντο που βιάζεται, βάζοντας σε κίνδυνο μια μελλοντική μεγάλη καριέρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα