«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»!

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»!

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»!

Για την ΑΕΚ, την εκπληκτική (μοναδική) ατμόσφαιρα που έζησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, το γκολ του και για την παρουσία του στην Ελλάδα μίλησε ο Βάργκας στην πατρίδα του...

Πριν από λίγα λεπτά της ώρας ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Ρόναλντ Βάργκας, μίλησε στην πατρίδα του και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Deportiva 1300 ΑΜ CENTER» και όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε, την παρουσία του στην Ελλάδα και πολλά, πολλά άλλα!

«Αυτό το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Όπως και την εκπληκτική, μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας. Είναι τέτοια η αξία και η σημασία του σε τέτοιο ματς γι' αυτό και δεν θα το ξεχάσω», είπε αρχικά ο διεθνής Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ και συνέχισε τονίζοντας:

«Ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής επί της ουσίας και εμείς από την πλευρά μας είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε το Κύπελλο και ταυτόχρονα το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της δεύτερης θέσης».

Έπειτα ο Βάργκας αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ΑΕΚ και γενικά την Ελλάδα λέγοντας:

«Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στην ομάδα μας είναι νέοι και όμως έχουμε προσαρμοστεί αρκετά καλά. Είμαι καλά εδώ και στην ΑΕΚ. Αγωνίζομαι πίσω από τον επιθετικό και στο άκρο. Είμαι στο 4-3-3 στο ένα άκρο αλλά έχω μεγάλη άνεση και εντολή να πατάω κυρίως στην αντίπαλη εστία κι αυτό είναι θετικό».

Για να γίνει όμως πιο εύκολη η προσαρμογή (και του ίδιου) έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι: «Υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι στην ομάδα και γενικά στην Ελλάδα ενώ έχουμε στη διάθεσή μας και έναν Έλληνα που μας μεταφράζει ότι απαιτείται για να καταλάβουμε τι λέει ο καθένας όταν αυτό είναι αναγκαίο».

Εννοείται πως με τον Ρόναλντ Βάργκας στην εκπομπή «Conexión Goleadora» του ραδιοφωνικού σταθμού της Βενεζουέλας«Deportiva 1300 ΑΜ CENTER» η κουβέντα θα πήγαινε (και) στο κομμάτι που αφορά την εθνική Βενεζουέλας αφού είναι ενεργό μέλος της:

«Σχετικά με την Εθνική και τις επιλογές, και το ενδεχόμενο να με φωνάξουν ξανά, τα πράγματα πάνε αρκετά θετικά. Θα έχουμε καλά νέα την επόμενη εβδομάδα».

 

 

 

Best of internet