ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ έδωσε κατευθύνσεις…

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ έδωσε κατευθύνσεις…

Ο Λούμπος Μίχελ θα παίζει σε «διπλό ταμπλό», πρόεδρος – αθλητικός διευθυντής, μέχρι ο Ιβάν Σαββίδης να αποφασίσει για τον επόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ έδωσε κατευθύνσεις…

Ο Σαββίδης βλέπει στο πρόσωπο του 48χρονου Σλοβάκου μια καλή λύση για τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Η παρουσία του στον προεδρικό θώκο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι προσωρινή, κάτι που ο Μίχελ το γνωρίζει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.  

Η ιδιότητα του προέδρου δεν απαγορεύει στον πρώην ρέφερι να ασχοληθεί και με το κομμάτι των μεταγραφών. Στην Τούμπα κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται σύσκεψη με το τμήμα σκάουτινγκ, πότε με την παρουσία του προπονητή και πότε όχι, ενώ την Τρίτη, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανκ Αρνεσεν, ήταν η πρώτη φορά που ο Λούμπος Μίχελ είχε τον πρώτο λόγο.

Ο Σλοβάκος έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις για το πώς θα πρέπει να προετοιμαστεί και να κινηθεί η ομάδα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Η παρουσία του στη σύσκεψη και τα όσα ζήτησε είναι άλλη μια απόδειξη, ότι ο Μίχελ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μετά Αρνεσεν εποχή και στο χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Best of internet