Ο συνεπής Ανγκούλο!

Δημήτρης Τομαράς
Ο συνεπής Ανγκούλο!

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός συνεχίζει να δείχνει την επιθετική του... συνέπεια στον Πλατανιά, σκοράροντας για δεύτερο διαδοχικό αγώνα.

Το έχει φαίνεται η... μοίρα του να βάζει το 2ο γκολ και να... κλειδώνει τα ματς. Ο Ιγκόρ Ανγκούλο το έκανε με επιτυχία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Στην 21η αγωνιστική, κάνοντας το εντός έδρας 2-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Και αμέσως μετά στο εκτός έδρας 2-0 της 22ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό. Και εκεί έβαλε το γκολ Νο2 για τους Χανιώτες.

Γενικά ο Ανγκούλο φέτος στον Πλατανιά έχει δείξει την χρησιμότητά του στο δημιουργικό και το εκτελεστικό κομμάτι. Επίσης είναι 2ος σκόρερ του Πλατανιά μαζί με τον Λεονάρντο Ράμος. Την πρωτιά έχει ο Λούκα Μιλούνοβιτς με 5 γκολ.

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΓΚΟΥΛΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE:
17 ΑΓΩΝΕΣ: 4 ΤΕΡΜΑΤΑ, 2 ΑΣΙΣΤ, 63 ΠΑΣΕΣ, 41 ΛΑΘΗ, 1 ΚΛΕΨΙΜΟ, 4 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 12 ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα