«Έριξε» το Twitter το γκολ του Γουέλμπεκ (pics)

Gazzetta team
«Έριξε» το Twitter το γκολ του Γουέλμπεκ (pics)

bet365

To γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις απέναντι στη Λέστερ, όχι μόνο έδωσε μια σημαντική νίκη στην Άρσεναλ στο κυνήγι του τίτλου, αλλά «έριξε» και το Twitter τη στιγμή της επίτευξής του.

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ επέστρεψε με ιδανικό τρόπο στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, «λυτρώνοντας» την Άρσεναλ απέναντι στη Λέστερ με το τέρμα του στο 95ο λεπτό του αγώνα, ωστόσο ο Άγγλος φορ πέτυχε παράλληλα και ένα ρεκόρ.

Σύμφωνα με το Goal.com και στατιστικά από το Twitter, 51.000 χρήστες «τιτίβισαν» στο αμέσως επόμενο λεπτό από την επίτευξη του τέρματος του Γουέλμπεκ, επίδοση που αποτελεί νέο φετινό ρεκόρ για την Premier League, ξεπερνώντας τα 47.000 tweets που είχαν σημειωθεί μετά το τέρμα του συμπαίκτη του Αλέξις Σάντσες απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Οκτώβριο.

Στους «Κανονιέρηδες» ανήκουν τόσο η 3η, όσο και η 4η θέση της σχετικής λίστας. Το γκολ του Εζίλ και πάλι απέναντι στην Γιουνάιτεντ έφτασε τα 41.000 tweets, ενώ η αποβολή του Παουλίστα απέναντι στην Τσέλσι τα 38.000, με το τρομερό τελείωμα του Μπεντέκε απέναντι στους «Κόκκινους Διάβολους» κλείνει την πρώτη πεντάδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα