Από Μάρτιο ο Τζάνης

Από Μάρτιο ο Τζάνης

Από Μάρτιο ο Τζάνης

Από τον επόμενο μήνα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Τζάνης, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Στον προσαγωγό το πρόβλημα του Ίγκορ, «διπλό» με την Κ20 για όσους δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

«Γεμάτη» ήταν η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, καθώς για όσους έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Πλατανιά περιελάμβανε παιχνίδια 5 εναντίον 2 και δουλειά στο πάσινγκ γκέιμ, ενώ όσοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής έπαιξαν «διπλό» με την Κ20.

Οι «μεγάλοι» επικράτησαν με 4-0, με τους Τζελέπη, Γιούδα, Ζδράβο, Τσιάρα, Ποτουρίδη, Πεταυράκη, Ψάλτη, Λαδάκη, Γαβριηλίδη, Φωτάκη, Βάλτερ, Μουδούρογλου, Νικόλτση να λαμβάνουν μέρος σε αυτό.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασής του και από τον Μάρτιο θα είναι σε θέση να μπει σε κανονικούς ρυθμούς για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες.

Από τη μεριά του, ο Ίγκορ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, όμως δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης, απών από τη σημερινή προπόνηση των ακριτών ήταν και ο Άλμπερτ Ρούσσος, καθώς ταλαιπωρείται από γρίπη.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής για το τοπικό ντέρμπι της Θράκης με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (17/2). Τέλος, να σημειώσουμε ότι από αύριο θα ξεκινήσει η προβολή βίντεο από τον Γιάννη Χατζηνικολάου στους παίκτες, ώστε να τους επισημάνει τα λάθη τους και τι πρέπει να προσέξουν στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Best of internet