Φενέρμπαχτσε - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0

Gazzetta team
Φενέρμπαχτσε - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0

bet365

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Φενέρμπαχτσε, που επιβλήθηκε με 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας στην Πόλη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σόουζα, που πέτυχε και τα δύο γκολ, η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε απόλυτα δίκαια με 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους «16». Οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν ελάχιστα και να απογοητεύουν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 13' ο Φαν Πέρσι έχασε τεράστια ευκαιρία, πριν ο Σόουζα κάνει το 1-0 μετά από σέντρα του Γκιονούλ. Οι παίκτες του Περέιρα είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι ευκαιρίες έλειψαν. Σε αυτό, φυσικά, έπαιξε ρόλο και η κάκιστη εικόνα των Ρώσων. Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην επανάληψη, με τον Γκιγιέρμε να βγάζει το μακρινό σουτ του Σεν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό διάστημα στη συνέχεια, με τον Πεϊτσίνοβιτς να χάνει την καλύτερη ευκαιρία, αλλά μέχρι εκεί. Ο Φαν Πέρσι έχασε δύο καλές ευκαιρίες στη συνέχεια, με τους Τούρκους να ανεβάζουν στροφές, με στόχο να τελειώσουν το ματς. Και το κατάφεραν στο 72', όταν ο Σόουζα έκανε και το 2-0 μετά τη σέντρα του Ερκίν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα