Στα Περιβόλια εκτίει ο Ουάρντα

Φώτης Καρακούσης
Στα Περιβόλια εκτίει ο Ουάρντα

bet365

Χωρίς τον Ουάρντα θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στο ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, καθώς ο Αιγύπτιος συμπλήρωσε κάρτες και ο Γιάννης Ματζουράκης τον δήλωσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την στιγμή που την Κυριακή ο Ουάρντα δέχθηκε κίτρινη στο ματς με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο και συμπλήρωσε τέσσερις, ήταν δεδομένο πως θα απουσίαζε σε ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια του Παναιτωλικού. Τα παιχνίδια αυτά ήταν με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και με την Ξάνθη στο Αγρίνιο, με τον Γιάννη Ματζουράκη να αποφασίζει να λείψει ο Αιγύπτιος από το πρώτο.

Όσον αφορά τα της προπόνησης, οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για ένα ακόμα σημαντικό ματς, αυτό στα Χανιά, καθώς από εδώ και πέρα κάθε αναμέτρηση και κάθε βαθμός μετράει στην... μάχη που δίνουν για να μπουν στην πεντάδα και τα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην συνέχεια τεχνική. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Παπουτσογιαννόπουλος ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ Αλεξίεβιτς έκανε θεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα