Στα Περιβόλια εκτίει ο Ουάρντα

Στα Περιβόλια εκτίει ο Ουάρντα

Χωρίς τον Ουάρντα θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στο ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, καθώς ο Αιγύπτιος συμπλήρωσε κάρτες και ο Γιάννης Ματζουράκης τον δήλωσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στα Περιβόλια εκτίει ο Ουάρντα

Από την στιγμή που την Κυριακή ο Ουάρντα δέχθηκε κίτρινη στο ματς με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο και συμπλήρωσε τέσσερις, ήταν δεδομένο πως θα απουσίαζε σε ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια του Παναιτωλικού. Τα παιχνίδια αυτά ήταν με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και με την Ξάνθη στο Αγρίνιο, με τον Γιάννη Ματζουράκη να αποφασίζει να λείψει ο Αιγύπτιος από το πρώτο.

Όσον αφορά τα της προπόνησης, οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για ένα ακόμα σημαντικό ματς, αυτό στα Χανιά, καθώς από εδώ και πέρα κάθε αναμέτρηση και κάθε βαθμός μετράει στην... μάχη που δίνουν για να μπουν στην πεντάδα και τα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην συνέχεια τεχνική. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Παπουτσογιαννόπουλος ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ Αλεξίεβιτς έκανε θεραπεία.  

Best of internet