Χάνει Σουμπίνιο ο Ατρόμητος (pic)

Νίκος Μαρούδας
Χάνει Σουμπίνιο ο Ατρόμητος (pic)

bet365

Χωρίς τον Σουμπίνιο που έχει τράβηγμα στον προσαγωγό, αλλά και τους Πίτου Γκαρσία, Κιβρακίδη και Ουσέρο, θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό ο Ατρόμητος. Χάνει και Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος.

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής στον Ατρόμητο, με τον Σουμπίνιο να έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να χάσει το εξ αναβολής ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, ενώ θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή θα προπονείται ατομικά.

Σε ότι αφορά τον Πίτου Γκαρσία, ο Τραϊανός Δέλλας έκρινε πως δεν είναι έτοιμος να προσφέρει, όπως και ο Κιβρακίδης με αποτέλεσμα να τους αφήσει εκτός αποστολής. Εκτός είναι και ο Ουσέρο με τα προβλήματα να είναι πολλά για τον Έλληνα τεχνικό.

Λεβαδειακός και Ατρόμητος κοντράρονται αύριο στη Βοιωτία. Σε απόδοση 2.85 στην Interwetten, το ενδεχόμενο να αναδειχθούν ισόπαλες οι δύο ομάδες.

Έτσι λοιπόν, ο Δέλλας, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βέροια. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Μπάρκας, όπως και στην άμυνα η τετράδα θα αποτελείται και πάλι από τους Κοντοέ, Λαζαρίδη, Φυτανίδη και Μπίτολο. Στον άξονα, αμυντικός μέσος αντί του Ουσέρο θα είναι ο Κεϊτά, με τον Ούμπιντες πιο μπροστά του και τους Στόιτσεφ, Ματέι, Μπρίτο να βρίσκονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λε Ταλέκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα