Ρουγκαλάς: «Αναρχη η Αντερλεχτ»

Gazzetta team
Ρουγκαλάς: «Αναρχη η Αντερλεχτ»

bet365

O άσος της Λέουβεν, Κωνσταντίνος Ρουγκάλας μίλησε για την Άντερλεχτ, το απείθαρχο παιχνίδι των Βέλγων και τις πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του στο «ΣΠΟΡ FM 94.6» για:

-τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό. Πρόκειται για μια θλάση και την επόμενη εβδομάδα θα μπω κανονικά».

-την πορεία της ομάδας του και τους στόχους της: «Μας έχουν μείνει λίγοι αγώνες και το Σάββατο παίζουμε το ματς για την κατηγορία κόντρα στην Μουσκρόν. Αν νικήσουμε, θα εξασφαλίσουμε την παραμονή κατά ένα μεγάλο ποσοστό».

-τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με αυτό του Βελγίου: «Καμία σχέση με την Ελλάδα. Εδώ είναι πολύ ήρεμα, έχεις να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει κάποιος να είναι τριγύρω από την ομάδα και να ασχολείται με το τι κάνεις, αν βγήκες κλπ. Οι φίλαθλοι ασχολούνται μόνο με την ομάδα και αν κάνεις κάτι καλό θα σε χειροκροτήσουν».

-τις δυνατότητες της Άντερλεχτ: «Πιστεύω ότι είναι αντίπαλος υποδεέστερος του Ολυμπιακού αυτή τη χρονιά. Αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί όπως στα παιχνίδια του Champions League δεν θα έχει πρόβλημα. Από ονόματα έχει καλούς παίκτες και νομίζω ότι δεν έχει δέσει σαν ομάδα. Εγώ ξεχώρισα τον Ντεφούρ από το μεταξύ μας παιχνίδι. Παίζει στο κέντρο και είναι ο αρχηγός. Νομίζω ότι είναι άναρχη ομάδα. Νομίζω πως πρέπει να επιβάλει το ρυθμό ο Ολυμπιακός και μπορεί να το κάνει. Θέλει να έχει την μπάλα στην κατοχή της και αν την αφήσει, θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Έχει φάνει ότι μπορεί να το κάνει».

-το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Σαν χώρα Ελλάδα δεν θα βρούμε πουθενά, αλλά σαν ποδόσφαιρο όχι. Θέλω να μείνω. Για κάποια μικρομεσαία ομάδα δεν θα το σκεφτόμουνα καν».

-το αν τον βοηθάει το γεγονός ότι ξέρει ο προπονητής του το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ο προπονητής αλλιώς σκεφτόταν στην Ελλάδα και αλλιώς πράττει εδώ, ίσως επειδή είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα