Το «αντίο» του Άρνεσεν

Το «αντίο» του Άρνεσεν

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «αντίο» του Άρνεσεν

bet365

ΠΑΟΚ και Φρανκ Αρνεσεν χωρίζουν «σαν φίλοι» τους δρόμους τους. Ο Δανός, μετά την συνάντηση του με τον Λούμπος Μίχελ, αποχαιρέτισε τους υπαλλήλους στην ΠΑΕ.

Ο 52χρονος Δανός αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, μετά και την συνάντηση που είχε με τον Λούμπος Μίχελ στα γραφεία της ΠΑΕ, κάτι που αποκάλυψε έγκαιρα το Gazzetta.gr σήμερα το μεσημέρι.

Μετά την συνάντηση των δυο ανδρών ο Αρνεσεν αποχαιρέτισε όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το απόγευμα θα κάνει το ίδιο με τους ποδοσφαιριστές και τον Ιγκόρ Τούντορ, καθώς αναμένεται να βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας.

«Ο σύλλογος θα κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για τις συζητήσεις που είχαμε και ολοκληρώθηκαν προ ολίγου», υποστήριξε ο Φρανκ Αρνεσεν, ενώ κατά πάσα πιθανότητα εντός της ημέρας να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το τέλος της συνεργασίας της με τον 52χρονο Δανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα