Εστογιανόφ: «Γι αυτό τον λόγο έφυγα από τον Πανιώνιο» (pic&vid)

Θοδωρής Βασίλης
Εστογιανόφ: «Γι αυτό τον λόγο έφυγα από τον Πανιώνιο» (pic&vid)

bet365

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που κόσμησαν με την παρουσία τους τόσο τον Πανιώνιο όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο «Λόλο» της Πλατείας μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ επέστρεψε ξανά στην Ουρουγουάη μετά το πέρασμά του από την Σαουδική Αραβία και σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του και στο τηλεοπτικό κανάλι Teledoce αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο, αποκαλύπτοντας ότι ένας βασικός λόγος ήταν ότι ήθελε ο γιος του να έχει αναμνήσεις από την προγιαγιά του.

«Πήγα στην Ελλάδα μαζί με τον Ρεκόμπα. Ήμασταν καλά εκεί. Τα δύο πρώτα χρόνια ήμασταν μαζί με τον Αλβάρο και τον τρίτο μόνος μου. Στην Ελλάδα γεννήθηκε ο γιος μου και τον τρίτο χρόνο αποφάσισα να αποχωρήσω από τον Πανιώνιο επειδή ήθελα ο γιος μου Σαντιάγκο να γνωρίσει και να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την γιαγιά μου. Η γιαγιά μου ήταν σε προχωρημένη ηλικία και πραγματικά ήθελα πριν φύγει από την ζωή ο Σαντιάγκο να την γνωρίσει και να έχει αναμνήσεις από την ίδια. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, είναι από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα και πλέον ο Σαντιάγκο την θυμάται με πολύ αγάπη».

Βέβαια, εκτός από την επιθυμία του «Λόλο», και στον Πανιώνιο επιθυμούσαν την αποχώρησή του για καθαρά οικονομικούς λόγους, αφού το συμβόλαιό του ήταν δυσβάσταχτο για την τότε διοίκηση της ομάδας η οποία είχε αναλάβει μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Ο 33χρονος Ουρουγουανός φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου από το 2008 έσως το 2011 με ενδιάμεσο σταθμό την Πενιαρόλ (δανεικός για έξι μήνες) έχοντας 37 συμμετοχές και 9 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα