Καταθέτουν στον εισαγγελέα Πειραιά Καϋμενάκης και Πηρούνιας

Gazzetta team
Καταθέτουν στον εισαγγελέα Πειραιά Καϋμενάκης και Πηρούνιας

bet365

Να καταθέσουν ανωμοτί στην εισαγγελία Πειραιά καλούνται τόσο ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, όσο και ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού, Νίκος Πιρούνιας.

Ως ύποπτοι για την υπόθεση του σκανδάλου των φυλακών Κορυδαλλού καλούνται να καταθέσουν σύμφωνα με τη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Νίκος Πηρούνιας, για συνομιλία που είχαν και κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

Παράλληλα, στην εκπομπή μίλησε μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης και ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Μιχάλης Κακουλίδης, επισημαίνοντας πως «κόπηκε» από τους πίνακες, έπειτα από την έκθεσή του για τα επεισόδια στο Καβάλα-Ολυμπιακός το 2011.

«Στο Καβάλα-Ολυμπιακός που έγινε το 2011 προχώρησα στην καταγραφή όλων όσων είχαν συμβεί και τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός. Στη συνέχεια έλαβα το μήνυμα ότι θα είμαι εκτός πινάκων και έτσι έγινε. Όλες οι ομάδες έλεγαν τα καλύτερα για μένα και ήταν ευχαριστημένες και γι΄ αυτό προσπάθησα να βρω τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκα. Τότε διαπίστωσα ότι θα έπρεπε να δώσω γη και ύδωρ στο σύστημα για να επιστρέψω στους πίνακες. Αυτό δεν μπορούσα να το κάνω. Μου ζητήθηκε να προσκυνήσω το σύστημα. Μάλιστα ο κ. Σωτηρίου μου είχε στείλει μήνυμα να τα βρω με τον πρόεδρο της τοπικής ΕΠΣ, τον κ. Γαβριηλίδη. Δεν υπήρχε διάθεση εκ μέρους μου να κάνω αυτή την κίνηση. Ήρθα στη Super League με ψηλά το κεφάλι και έφυγα με ψηλά το κεφάλι».

Τέλος, στην εκπομπή αποκαλύφθηκε πως γερμανική εταιρεία στοιχημάτων προχώρησε στη φραγή ελληνικού ερασιτεχνικού αγώνα. Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναμέτρηση Ατλαντίς-ΑΠΟ Νικολακάκης, η οποία έπαψε να είναι προσβάσιμη στους παίκτες στοιχήματος της εταιρείας, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα