Προς παραπομπή ο Καλογερόπουλος

Προς παραπομπή ο Καλογερόπουλος

Ο Καλογερόπουλος, διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό καθώς επίσης και ο β' βοηθός Γρεβένης, πήραν χαμηλή βαθμολογία από τον παρατηρητή και κινδυνεύουν με τιμωρία.

Προς παραπομπή ο Καλογερόπουλος
Ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος στην έκθεση που έστειλε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και αφού έκανε χρήση βίντεο, έχει βάλει σύμφωνα με πληροφορίες χαμηλό βαθμό στον διεθνή διαιτητή. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος πήρε μια από τις χαμηλότερες βαθμολογίες που έχουν μπει σε διαιτητή στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να παραπεμφθεί και να τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα.
 
Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα πάντως ποιές φάσεις είναι αυτές που του... χρεώνονται. Σχετικά με τον β' βοηθό του ματς Αλέξανδρο Γρεβένη, ο παρατηρητής διαιτησίας του αποδίδει την αποβολή του Μποτία στο μαρκάρισμα στον Αραβίδη στο 47ο λεπτό. Εκτός των άλλων βάσει των ίδιων πηγών στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα άλλωστε, ο διεθνής ρέφερι υποστήριξε ότι είχε και την σύμφωνη γνώμη του βοηθού του για το φάουλ και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού. Για το θέμα αυτό πάντως έκανε και σχόλιο στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Best of internet