Όταν δεν σε θέλει με τίποτα...

Δημήτρης Τομαράς
Όταν δεν σε θέλει με τίποτα...

bet365

Ο Σεργκέι Βερέμκο έχει το δικό του αρνητικό στατιστικό στον Λεβαδειακό, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα ματς που έχει αγωνιστεί φέτος στην Super League.

Ο πανύψηλος και ογκώδης Λευκορώσος αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά στον Λεβαδειακό, μόνο που μέχρι στιγμής δεν τα έχει τα καταφέρει. Σε αντίθετη με τον Παναγιώτη Τσιντώτα - που φέτος έχει κάνει ορισμένα πολύ καλά παιχνίδια - ο Βερέμκο δεν έχει πείσει για την αξία του.

Συν τοις άλλοις δεν τον... θέλει και η τύχη. Σε πέντε αναμετρήσεις που έχει χρησιμοποιηθεί από τον Άκη Μάντζιο ο Σεργκέι Βερέμκο έχει μόλις μία νίκη. Επιπλέον έχει δεχθεί τον αριθμό των εννιά τερμάτων. Το τεχνικό τιμ των Βοιωτών με αφορμή το ροτέισον που έχει στους γκολκίπερ τον έριξε στην... μάχη του Αγρινίου αλλά το τελικό 2-0 υπέρ του Παναιτωλικού δεν θα μπορούσε να επιφέρει ικανοποίηση.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΒΕΡΕΜΚΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ:
Με Βέροια: 1-1
Με Πλατανιά: Ήττα με 2-1
Με Ξάνθη: Νίκη με 1-0
Με Ολυμπιακό: Ήττα με 3-1
Με Παναιτωλικό: Ήττα με 2-0
ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ 408 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ:
21 ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ
15 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
8 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
1 ΠΑΣΑ
1 ΛΑΘΟΣ
2 ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα