Προβληματίζει η άμυνα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Προβληματίζει η άμυνα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα που δείχνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν υπάρχει συνοχή και γίνονται λάθη στην άμυνα. Επιστρέφει ο Τσουκαλάς με Αστέρα.

Η εικόνα που παρουσιάζει φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου και δε συγκρίνεται με την περσινή, ιδιαίτερα απέναντι στις μεγάλες ομάδες.

Γεγονός που προβληματίζει τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του, που θέλουν να δουν τι συνέβη και η ομάδα τους δεν πήγε καλά, ειδικά κόντρα σ' έναν αντίπαλο, που και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 39', αλλά και προερχόταν από οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Παίξε Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης στην Sportingbet και εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα!

Γι' αυτό στον «Άγιαξ» θεωρούσαν ότι υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες για να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη, όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ. Επίσης, το τεχνικό τιμ προβληματίζεται για τα αμυντικά λάθη που γίνονται και για το γεγονός ότι δεν υπάρχει η συνοχή που είχε η ομάδα των Ιωαννίνων την περσινή σεζόν, κάτι που οφείλεται εν μέρει στις αποχωρήσεις βασικών παικτών, όπως οι Βελλίδης, Τσάβες, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Το μοναδικό ευχάριστο στην όλη... υπόθεση είναι ότι στο ματς του Σαββάτου (20/2) στην Τρίπολη ο ΠΑΣ ολοκληρώνει ένα δύσκολο πρόγραμμα και στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα, αντιμετωπίζοντας ομάδες που είναι στα μέτρα του, να χτίσει ένα καλό σερί και να κάνει ένα καλό φίνις στο πρωτάθλημα.

Επιστρέφει ο Τσουκαλάς με Αστέρα

Από εκεί και πέρα, στα ευχάριστα είναι και το ότι στην αναμέτρηση με τον Αστέρα επιστρέφει ο Τσουκαλάς, που αποτελεί βαρόμετρο για τον σύλλογο των Ιωαννίνων. Ο 27χρονος μέσος προέρχεται από τραυματισμό, ήταν ανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα επανέλθει στη δράση για να δώσει μία σημαντική λύση στα χέρια του Πετράκη.

Απών ο Γιάκος

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, στο... στρατόπεδο του ΠΑΣ η προσοχή στράφηκε ήδη στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μία προπόνηση, από την οποία απουσίαζε ο Γιάκος, που πήρε άδεια για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να παραλάβει το απολυτήριο χαρτί για την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας.

Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή (14/2) έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ έγιναν και μικρά αγωνιστικά παιχνίδια. Έτσι, η προετοιμασία των Ηπειρωτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι της Τρίτης (16/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα