ΠΑΟΚ: Ο «θερμός» διάλογος Σαββίδη - οπαδών!

ΠΑΟΚ: Ο «θερμός» διάλογος Σαββίδη - οπαδών!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο «θερμός» διάλογος Σαββίδη - οπαδών!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης άνοιξε διάλογο τους οπαδούς έξω από την Τούμπα σε μια από τις πιο δύσκολες βραδιές του από την ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης φάνηκε εξ αρχής ψύχραιμος και μ’ όλη την καλή διάθεση να μιλήσει, έστω για πέντε λεπτά, προς το πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων της Τούμπας. Όλοι αντιλαμβάνονται, ότι άλλος στη θέση του ίσως να μην έμπαινε καν σ’ αυτή την διαδικασία…

Κι όμως, ο Σαββίδης κάθισε και άκουσε τα παράπονα του κόσμου. Μάλιστα, υποσχέθηκε πως σε τρεις ημέρες θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη και τότε θα υπάρξει η δυνατότητα να ξαναμιλήσει με τους οπαδούς, προφανώς, σε μια συνάντηση που θα γίνει με μια αντιπροσωπεία τους. Τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, όσο και οι οργανωμένοι επιθυμούν αυτό το ραντεβού το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παίξε Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης στην Sportingbet και εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα!

Η ένταση των στιγμών και η οργή του συγκεντρωμένου πλήθους δεν επέτρεψε στον Σαββίδη να πει περισσότερες από τρεις τέσσερις κουβέντες. Κυρίως, μιλούσαν οι οπαδοί…

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναρωτήθηκε, στα ελληνικά μάλιστα, «90 χρόνια τι έκανε η ομάδα;», την στιγμή που οι οπαδοί του αναγνώριζαν ότι έκανε πάρα πολλά σε εξαγωνιστικά θέματα, όμως το ίδιο χρονικό διάστημα δημιούργησε μια ομάδα που περισσότερο μοιάζει με...τσίρκο!

Αποχωρώντας μέσα σε πανδαιμόνιο ο ομογενής επιχειρηματίας ακούστηκε να λέει «δεν θέλω να σας επιβάλω την γνώμη μου, αλλά αν πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα, αύριο το πρωί φεύγω…».

Πάντως, δεν είναι μόνον η εικόνα της ομάδας που δεν αρέσει στους οργανωμένους. Η συνάντηση που έκανε με τον κ. Κοντονή στην Τούμπα ήταν κάτι που επίσης τους ενόχλησε, καθώς είναι γνωστή η κόντρα τους με τον υφυπουργό αθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα